Tim Vergeer's Blog

Simpel, een blog over dat wat Tim bezig houdt

Kijkoperatie (orig. post: 03-07-2007)

leave a comment »

Morgen is het zover. Na 3,5 jaar blessureleed aan mijn linkerknie gaat er eindelijk een operatie plaatsvinden. Al sinds donderdagavond 6 november 2003 heb ik last van de knie, naar nu blijkt door een scheur in de binnenmeniscus en een afgescheurde voorste kruisband.

Normaal gesproken hoeft een dergelijke blessure niet beperkend te zijn, de quadriceps zijn in staat de kruisband te vervangen. Echter, vanwege mijn andere beperking, waardoor nu juist die spieren niet fatsoenlijk aangestuurd worden, mis ik de kruisband wel degelijk.

Nu gaat er dus eindelijk iets aan gedaan worden. Ik moet me morgen om 7.00 melden in het ziekenhuis waarna ik om 8.00 uur een kijkoperatie krijg. Tijdens deze operatie wordt gekeken hoe stabiel de knie daadwerkelijk is (dat moet onder verdoving, zonder verdoving stribbelen mijn spieren tegen zoveel ze kunnen) en proberen ze meteen iets te doen aan de meniscus.

Ik kijk er naar uit. Misschien raar, wie kijkt er uit naar 2 weken verminderde mobiliteit, de romslomp van de opname en de pijn die uiteraard op de operatie volgt, maar ik ben blij dat er eindelijk iets aan gedaan wordt.

Nu eerst vanavond mijn been ontharen.

Advertenties

Written by Tim Vergeer

01/05/2010 bij 17:33

Geplaatst in Gezondheid

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: