Tim Vergeer's Blog

Simpel, een blog over dat wat Tim bezig houdt

Mijn modelcarrière, het vervolg

leave a comment »

Begin dit jaar schreef ik hier een relaas over hoe ik op een dag in het ziekenhuis voor behandeling ineens overvallen werd door een fotografe met de vraag of ik mee wilde werken aan een fotoshoot ten behoeve van lesmateriaal, hier nog eens te lezen. Ik heb destijds beloofd om de foto’s, zodra ze in mijn bezit waren,  met jullie te delen. En daarna werd het stil.

Tot ik vandaag een mailtje uit het niets kreeg van iemand die ik niet ken met als onderwerp “Foto’s”. De goed geïntegreerde digital immigrant die ik ben was meteen beducht, een dame die je niet kent die je een e-mail stuurt met als onderwerp “Foto’s” en attachments, dat moet bijna wel spam, phishing of een virus zijn. Gelukkig niets van dat alles, bleek wel uit de inhoud van de mail:

Beste mensen,

Enige tijd geleden ging er iets mis met mijn mailprogramma. Ik ben er inmiddels achter dat een aantal mailtjes die ik verzonden heb niet zijn aangekomen. Ik mail een aantal mensen nu nogmaals de foto voor het lesmateriaal voor Zorg en Welzijn waar ze aan mee hebben gewerkt.
Als je de foto’s al had, dan heb je ze nu twee keer. Als je ze nog niet had, dan mijn excuses dat het zo lang heeft geduurd!

Met vriendelijke groeten en bedankt voor jullie medewerking.

En inderdaad, het waren de foto’s in kwestie! En een paar conclusies die ik trok bij het kijken van de foto’s wil ik wel even delen:

  • Ondanks een baard, het verbannen van de kam en zielig proberen te kijken kom ik nog steeds niet over als een zielige patiënt;
  • Die ziekenhuisbedden zijn ook niet zo groot als ze lijken vanuit een andere positie dan in een ziekenhuisbed;
  • De enorme nerdbril is misschien niet zo enorm als die lijkt als je erdoor aangekeken wordt;
  • Het kwijtraken van 8 kilo is wel te zien;
  • Nee, de letters “WTF?” op de borst van het t-shirt zijn echt niet te zien.

Afgezien van het in bed liggen (normaal gesproken zit ik in een relaxfauteuil) is er amper iets in scene gezet. Ja, dat was op dat moment echt de verpleegster en ja, dat infuus was ook echt. Dus nu, zonder verdere vertraging, hieronder de foto’s van de fotoshoot. Doe lief.

Advertenties

Written by Tim Vergeer

15/07/2011 bij 20:49

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: